Sing Sisters

Kor i bevægelse – for alle

Uanset om du kun har sunget under bruseren eller er vant til at synge i kor – så er dette kursus for dig. Du vil opleve et vidunderligt musikalsk fællesskab med andre kvinder med rig mulighed for spontane gennembrud af glæde og uforudsete sjove øjeblikke.

Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at synge samt opdage eller måske genopdage din sangstemme og sangerkrop.

Krop og stemme bliver varmet op hver dag, hvor vi vil arbejde med rytme, bevægelse og forskellige sanglege og øvelser. Der er god tid til at lære sangene at kende, og vi bevæger os fra enkelthed mod mere komplekse sange. Vi arbejder med de forskellige lag i musikken og sangene for at skabe en fantastisk lyd sammen – og der er garanti for, at vi ender ud med nogle skarpe og præcise udgaver.

Vi skal synge et bredt udvalg af sange indenfor popmusikken – både kendte og ukendte, danske og engelske, ballader og up-temposange og måske med at par afstikkere til højskolesangbogen også.

Der kræves ingen særlige musikalske forudsætninger eller nodekendskab – bare du har lyst til at synge sammen med andre.

Underviser er Clara Birch

Som korleder er Clara kendt for at være yderst kompetent, professionel og inspirerende. Hun skaber en positiv atmosfære, der emmer af højt humør og god energi og hvor der er plads til at udvikle sig under nænsom og blid guidning. Hun er en engageret og nærværende underviser.

”Jeg elsker musik helt ind i mit hjerte. Jeg nyder at lære fra mig og elsker fællesskabsfølelsen, der opstår, når forskellige stemmer smelter sammen i et kor”

Clara Birch er kandidat i musikvidenskab samt uddannet sangpædagog. Hun har været rytmisk korleder siden 2010. Hendes erfaring med kor er fra musikskoler, efterskoler over til voksenkor som f.eks. NurSing, Kokkedal Koret, Hylende Helga og kor for kræftramte. Hun arbejder professionelt med musik, underviser i kor og solosang, skriver og udgiver egne numre – og koncertmæssigt bevæger hun sig bredt; lige fra egne intimkoncerter til korsanger i 80’er-rockbandet Hair Metal Heröes.