Sing Sisters – kor i bevægelse

Uanset om du kun har sunget under bruseren eller er vant til at synge i kor – så er dette kursus for dig. Du vil opleve et vidunderligt musikalsk fællesskab med andre kvinder med rig mulighed for spontane gennembrud af glæde og uforudsete sjove øjeblikke.

Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at synge samt opdage eller måske genopdage din sangstemme og sangerkrop.

Krop og stemme bliver varmet op hver dag, hvor vi vil arbejde med rytme, bevægelse og forskellige sanglege og øvelser. Der er god tid til at lære sangene at kende, og vi bevæger os fra enkelthed mod mere komplekse sange. Vi arbejder med de forskellige lag i musikken og sangene for at skabe en fantastisk lyd sammen – og der er garanti for, at vi ender ud med nogle skarpe og præcise udgaver.

Vi skal synge en bred palet af sange, hvor kendte popsange, svingende RnB korarrangementer suppleres af kæk indiemusik.

Der kræves ingen særlige musikalske forudsætninger eller nodekendskab – bare du har lyst til at synge sammen med andre.

Underviser er Susanne Wium Hallstrøm.

Susanne er trods sine unge alder en erfaren korleder og musiker, som er kendt for at have et højt fagligt niveau, stor præcision i instruktion samt masser af humor. Hun formår at skabe fællesskab og at få den enkelte til at forglemme sig selv samtidigt med at koret arbejder frem mod et stærkt udtryk i sangene.

”For mig er sang og musik noget, der kan få hovedet til at slå fuldstændigt fra enten ved at nørde detaljer i musik og udtryk – eller ved at blive berørt af budskabet i teksten eller musikken”.

Susanne Hallstrøm er uddannet almen musiklærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt cand. mag i musikvidenskab. Hun underviser i kor og musik på højskoler og har været korleder for forskellige kor. Derudover arbejder hun som professionel musiker – blandt andet med navne som; Drew Sycamore, Fallulah, Marie Key, Aqua og Katinka Band.