Hvad siger deltagerne

Vi skal til vores 16. sæson, og hvert år har vi evalueret kurserne. Hvis man er tilfreds kommer man igen, og derfor er det glædeligt for os at langt de fleste kvinder deltager på kurserne igen. Ligeledes videregiver deltagerne deres gode oplevelser til deres netværk, hvilket betyder at vi typisk har ca. 60 % gengangere og 40 % nye deltagere hvert år. Der har været fuldt hus alle år, bortset fra det allerførste år.

Generelt er der meget positiv feedback på kurserne, det eneste knapt så positive er skolens lidt manglende vedligehold, en parameter vi desværre ikke kan gøre meget ved. Vi fastholder dog at bruge disse lokaler på grund af historien og den ånd som vi kan skabe på stedet.

Om stemningen i løbet af dagene siges der generelt, at man føler sig som en del af et fællesskab, der er mange fine indslag, hyggelige aftener og plads til både alvor og sjov. Man oplever at få rigtigt meget med hjem. Man fremhæver åbenhed, respekt, mødet med andre kvinder, glæde, humor, det sociale, højt til loftet og den gode stemning og ånd. Om underviserne siges der, at det er professionelle undervisere, der med stor dygtighed får både gruppen og den enkelte til at føle sig velkommen. Underviserne roses for deres høje faglighed, læs evt. mere under tidligere kurser.  Det praktiske team roses for præcision, dygtighed og for at lave fantastisk mad. Arrangørerne anerkendes for professionalitet, struktur, evne til at skabe gode rammer og for meget veltilrettelagte dage.

I evalueringerne er der typisk 100 % tilfredshed eller meget tilfredshed på stort set alle områder. Hvert år er der nogle forslag til forbedringer som styregruppen overvejer til året efter. På en skala fra 1-10 vurderes Kvindekurser generelt med en tilfredshed på ca. 9,3. Kurserne vurderes mellem 8,8 og 9,8.