Indkvartering

Under kurset bor man på 2-7 sengsrum. De fleste har en vis bekymring over i 4-5 dage at dele rum med ikke kendte kvinder. Det viser sig, at det som regel går fint, da alle er i samme båd og ønsker at få det til at fungere bedst muligt. Vi er meget opmærksomme på, at der er behov for ro omkring sovestederne i løbet af natten, hvilket betyder at vi opfordrer til, at alt fællesskab foregår i fællesrummet efter kl. 23.

Der er forskellig pris efter hvor mange der sover i rummet og den ønskede rumstørrelse angives ved tilmelding (se under tilmelding og priser). Hvis ikke vi har det ønskede størrelse værelse til rådighed for dig, finder vi plads i et andet værelse og beder dig i en mail at bekræfte/acceptere denne ændring.
Par kan ikke regne med dobbeltværelse, men vi vil forsøge at placere par i samme rum som andre par i forbindelse med indkvartering. Vi tildeler efter først til mølle princippet.

Værelserne er enkle med boksmadrasser – og enkle åbne, ulåste skabe. Du skal selv medbringe sovepose, eller dyne, pude og sengelinned.

Ønsker du at sove i eget telt er dette muligt, hvis det aftales på forhånd med os. Der har været nogle få kvinder, som har valgt at sove en eller flere nætter i et lokalt B&B. Der gives dog ingen reduktion i prisen hverken ved telt eller hvis man sover andet sted, idet vores udgifter er de samme til leje af stedet. Alle priser listes op under Priser.

Nedenfor ses 1 undervisningslokale og 3 sovesteder: