­Tegn og mal

En rejse med retning, form og farve

Har du lyst til at få åbnet døren til din kreative udfoldelse på papir. Har du lyst til at udforske tegnekunsten med teknikker indenfor pensel, kul, kridt og blyant.

På kurset vil du få værktøjer og teknikker du kan bruge, til at udtrykke dig. Nogle vil du finde lette og andre måske mere udfordrende. Du vil komme på en rejse i kreativitet og udtryk.

Man kan være en kunstnersjæl, som ender med at være helt farvet ind i kridt eller kul fra fingerspidserne helt op i håret, eller man kan være en superpræcis person, som har det bedst, når blyanten er helt spids.

Vi er ofte vant til at forstå verden gennem hovedet, på dette kursus kan du lege med at udtrykke dig ekspressivt gennem kreativiteten, og sammen vil vi lede efter vores udtryk, og rejse igennem nye oplevelser, og måske møde gamle kendinge på en ny måde.

Det er ikke nødvendigt at have specielle erfaringer indenfor tegnekunsten for at være med – så kom med gå-på-mod og nysgerrighed.

Underviser er Tinna Jøhl, som er en hjertelig underviser med en smittende glæde og rummelighed. Hun sætter rammer, men mest af alt sætter hun kursisterne fri. Fri til at male og tegne – og måske opleve øjeblikke af selvforglemmelse. Fri til at finde egen form. Fri til at lege.

Tinna Jøhl

Tinna Jøhl har grunduddannelsesforløbet fra Århus Kunstakademi, samt en uddannelse som tøj-designer fra Kolding Kunsthåndværkerskole. Hun har arbejdet med designs af f.eks. sportstøj og badetøj ligesom hun i en årrække har skabt og arbejdet med kostumer på Grønnegård teatret, Gladsaxe teatret samt på Nordisk Film. De seneste 20 år har hun været ansat som (kunst-) lærer på Rudolf Steiner-skoler i København og Vordingborg. Hun underviser her blandt andet i tegning og maling samt grafik.