Tegn og mal

Har du lyst til at få åbnet døren til din kreative udfoldelse? På kurset vil du få værktøjer og teknikker du kan bruge, til at udtrykke dig. Du vil komme på en rejse i kreativitet og udtryk.
Vi skal blandt andet fordybe os i det mere intuitive maleri med akrylmaling samt i maleri/udtryk, hvor vi kombinerer collage, grafiske teknikker og maling.

Vi slår os løs og udtrykker os i en proces, hvor det handler om at bevæge sig ind i et unikt univers af farver og udtryksmuligheder. Vi lægger “det pæne” på hylden og sætter det maleriske sprog i centrum. Du får tekniske fif, individuel sparring og bliver guidet i hele processen. Samtidigt bruger vi gruppens fællesskab til at understøtte processerne.
Vi er ofte vant til at forstå verden gennem hovedet, på dette kursus kan du lege med at udtrykke dig ekspressivt gennem kreativiteten, og sammen vil vi lede efter vores udtryk, og rejse igennem nye oplevelser, og måske møde gamle kendinge på en ny måde.
Øvede som uøvede er velkomne.

Underviser er Pia Lillback Clausen. Hun er en humoristisk og imødekommende underviser, hvis spidskompetencer er begejstring og nysgerrighed. For hende er det at male forbundet med både meditativ musisk fordybelse, indtryk, der kommer til udtryk, frihed og selvforglemmelse – og et facit, der aldrig er givet på forhånd.

Pia Lillback er uddannet på Århus Kunstakademi samt læreruddannet og psykoterapeut. Hun har siden 2004 undervist i billedkunst, akrylmaling og Icona de’ Arte, både privat og i AOF-regi. Som kunstner er hun autodidakt – og så er hun også hende, der tror på hverdags mirakler.