Teatersport 

Teatersport er masser af sjove øvelser, der både bryder generthed og viser dig sider af dig selv, du ikke har set før. Teatersport er teater uden manuskript og kræver ingen forudsætninger. Med simple teknikker og øvelser kan alle være med – det er udfordrende, uforudsigeligt og ufarligt.

Det er en leg, hvor man samarbejder og improviserer efter stikord fra publikum eller hinanden.  Det er som at springe ud fra 8. etage uden faldskærm, og alligevel være sikker på at du lander på fødderne. Man spiller sammen og dækker for hinanden, vi lægger selvkritikken på hylden og bruger det uforudsete, der opstår. Det handler om at turde begå en masse fejl og komme sin frygt og præstationsangst til livs for at kunne være spontan, kreativ og til stede i nuet.

Der vil være masser af sjove øvelser, teaterlege og nogle grundlæggende teknikker, som giver dig mulighed for at bryde vanetænkning og improvisere undervejs.

Er du til leg og kreativitet, gakkede ideer og følsomme stunder, så tilbydes der her 4 dage med leg, latter, improvisation og lethed

Underviser er Linnea Beek Hansen

Linneas undervisning er fyldt af energi, humor og liv. Hun er en ildsjæl, der brænder for at skabe rum til at mennesker udfolder sig, og er kendt for at være dygtig, nærværende og inspirerende. Med Linnea som igangsætter bliver tingene lette.

Linnea Beek Hansen er oprindeligt uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole. Hun har et dramalinjefag herfra samt flere både praktiske og teoretiske efteruddannelser indenfor teater, teatersport og improvisation, herunder en 1-årig fuldtidsuddannelse. Hun har derudover instrueret flere forestillinger. Linnea har lang baggrund i efterskole- og højskoleverdenen. Linnea arbejder derudover som underviser indenfor personlig udvikling.

”Jeg elsker, at teatersport kombinerer leg og alvor i en unik cocktail, det er sjovt og livgivende. Det er forunderligt, at mennesker ud af næsten ingenting kan skabe små og store scener, der er så inspirerende og livlige; og samtidig også flygtige. Vores evne til spontanitet, og det at acceptere udspil fra andre, bliver styrket på en herlig måde, når vi laver teatersport”.