Skriveværksted

Skriv sjælen frem og hjertet glødende.

Har du lyst til at lære din egen særlige skrivestemme at kende? Har du lyst til at skrive og skrive og skrive, over flere dage, så forbehold, indre censor og andre ting der spærrer giver op og giver plads til helt nye historier og måder at skrive på? Stemningen er afslappet, og der er ingen krav om at være ”perfekt” eller ”dygtig” til at skrive. Vi går til skrivningen, let, lyttende, legende og undersøgende og skaber i fællesskab et trygt og nærende rum, hvor alle kan være sig selv.

Dagene kommer til at bestå af forskellige skriveøvelser individuelt, med oplæsning for de andre efterfølgende. Øvelser, der sætter fokus på at åbne op for sanserne, opmærksomhed og fantasi.

Vi tager ud i naturen og lader den inspirere os til tekster.

Du kommer til at skrive historier ud fra emner, billeder, musik, farver, og bliver præsenteret for forskellige måder at kaste sig ud i det at skrive. Vi arbejder blandt andet med teknikken flowskrivning, som kan få livsglæde og kreativitet til at flyde frit. Kurset giver dig et fundament og en værktøjskasse til at udfolde din kreativitet og skrivelyst, selvom denne føles gemt og glemt.

Ligeledes vil vi have opmærksomhed på måder hvorpå du kan holde dit skriveri levende – også når du kommer hjem.

Du behøver ikke at have skrevet før for at få noget ud af kurset. Kom fuldstændigt som du er, tag bare din lyst til at skrive med.

Underviser er Abelone Koppel

Abelone formår at få kursisterne til at sige Ja, springe ud på dybt vand og være positive. Hun er eminent til at skabe et rum fyldt med skriveglæde, fine ord, følelser og finurligheder.

Abelone Koppel er uddannet manusforfatter fra Den Danske Filmskole og skuespiller fra Statens Teaterskole. Hun underviser i film, dramaturgi, idéudvikling, Heltens rejse og kreativitet på så forskellige steder som Station Next, Animations Værkstedet VIA UC, Kort- og Dokumentarfilmskolen, i forskellige fængsler, Folkekirkens Skoletjeneste samt marginaliserede udsatte kvinder i Indien. Hun debuterede i 2011 med romanen ”Herfra” og som dramatiker i 2012 med stykket Lebbe Love, som i 2015 blev sat op på Sorte Hest. I 2016 blev Abelone nomineret til en Reumert for bedste dramatiker for stykket Tørst.