kvindekurserTOP

­Tegn og mal

En rejse med retning, form og farve

Har du lyst til at få åbnet døren til din kreative udfoldelse på papir. Har du lyst til at udforske tegnekunsten med teknikker indenfor pensel, kul, kridt og blyant.

På kurset vil du få værktøjer og teknikker du kan bruge, til at udtrykke dig. Nogle vil du finde lette og andre måske mere udfordrende. Du vil komme på en rejse i kreativitet og udtryk.

Man kan være en kunstnersjæl, som ender med at være helt farvet ind i kridt eller kul fra fingerspidserne helt op i håret, eller man kan være en superpræcis person, som har det bedst, når blyanten er helt spids.

Vi er ofte vant til at forstå verden gennem hovedet, på dette kursus kan du lege med at udtrykke dig ekspressivt gennem kreativiteten, og sammen vil vi lede efter vores udtryk, og rejse igennem nye oplevelser, og måske møde gamle kendinge på en ny måde.

Det er ikke nødvendigt at have specielle erfaringer indenfor tegnekunsten for at være med – så kom med gå-på-mod og nysgerrighed.

Underviser er Nilli Mayan, som er en energisk og intens underviser som selv nyder at finde ro og udtryk i tegning og maleri. Hun elsker den glæde, der kommer hos kursisterne, når de oplever at de sagtens kan lave smukke ting uanset forudsætninger.

Nilli Mayan

Nilli Mayan har en bachelor i antropologi fra Tel Aviv universitet, samt en 4-årig uddannelse som kunstlærer. Hun har 15 års erfaring med at undervise voksne og børn, sidstnævnte på Steiner-skoler i tegning. Hun er opvokset i Danmark, men har boet rigtig mange år i udlandet. Selv om hun ikke lever af at sælge sin kunst, har tegning og kreativitet en stor plads i hendes daglig­dag, både som underviser og som udøver.